PSV Αϊντχόφεν-Βααλβάικ 2-0: Νίκησε, αλλά έχασε τον Μαντουαεκέ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, PSV Αϊντχόφεν νίκησε τη Βααλβάικ με σκορ 2-0, αλλά έχασε τον Μαντουαεκέ που αποχώρησε τραυματίας.

PSV Αϊντχόφεν-Βααλβάικ 2-0: Νίκησε, αλλά έχασε τον Μαντουαεκέ

Η PSV Αιντχόφεν πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας με σκορ 2-0 της Βααλβάικ για την Eredivisie. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού για τη φάση των "32" του Europa League. Στο ολλανδικό κλαμπ, ωστόσο έχουν την αγωνία τους για τον Νόνι Μαντουαεκέ, ο οποίος τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ολλανδικά Μέσα ο ποδοσφαιριστής υπέστη μυϊκό τραυματισμό και αντικαταστάθηκε από τον Μάλεν. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο παίκτης προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Η PSV παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-4-2 και το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Εράν Ζαχαβί και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 73’ ο Πάμπλο Ροσάριο από ασίστ του Τόμας.

Η Αϊντχόφεν με αυτή τη νίκη της μείωσε τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Άγιαξ στον πόντο και φυσικά το σημαντικό από αυτή την αναμέτρηση είναι ότι κατάφερε και διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

PSV ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Μβόγκο, Μπάουμγκαρτλ, Μποσκαλί, Ντάμφρις, Τέζε, Τόμας (74’ Φαν Χίνκελ), Μάουρο Ζούνιορ (64’ Γκουτιέρες), Ροσάριο, Ιχατάρεν (64’ Σανγκαρέ), Ζαχαβί (74’ Φάιν), Μαντουεκέ (23’ Μάλεν).