Πρώτο γκολ του Μάρκο Σέποβιτς στην Ομόνοια

Το παρθενικό του τέρμα με την φανέλα της Ομόνοιας πέτυχε ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού Μάρκο Σέποβιτς στη νίκη με 1-0 επί της Ένωσης στο Παραλίμνι. Στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος οι «πράσινοι».

Πρώτο γκολ του Μάρκο Σέποβιτς στην Ομόνοια

Με τον άλλοτε επιθετικό του Ολυμπιακού Μάρκο Σέποβιτς να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του σε βασικό σχήμα της Ομόνοιας (σ. δεύτερη συμμετοχή του στον σύλλογο), οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν 1-0 της Ένωσης στο Παραλίμνι και βρέθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου ισοβαθμούν με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο 29χρονος Σέρβος φορ, που μετακόμισε στην ομάδα αυτόν τον μήνα έχοντας νωρίτερα μείνει ελεύθερος από την Μπουριράμ Γιουνάιτεντ της Ταϊλάνδης, σκόραρε στο 81’ και χάρισε στην Ομόνοια το εκτός έδρας τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 90’ με τον Λοΐζου, ενώ στις καθυστερήσεις η Ένωση λίγο έλειψε να κλέψει τον πόντο στο «Τάσος Μάρκου» αλλά ο Ουντότζι επίσης σημάδεψε το δοκάρι.

Μετά το ματς ο Σέποβιτς είπε στο «Cytavision»:

«Παίξαμε καλά, είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι για να σκοράρουμε, δεν τα παρατήσαμε και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Νιώθω πολύ καλά για το γκολ. Θα χρειαστώ ακόμη χρόνο για να γίνω ακόμα καλύτερος. Όλα τα ματς είναι σημαντικά, θέλουμε να παίζουμε επιθετικά, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να παίρνουμε τους βαθμούς».

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, είπε για τον Σέρβο:

«Ήταν το πρώτο του παιχνίδι που ήταν στο αρχικό σχήμα. Δεν ήταν απόλυτα έτοιμος όταν ήρθε, ο Ασάντε δεν μπορούσε να παίξει και αγωνίστηκε ο Σέποβιτς που ήταν πιο έτοιμος. Είχε καλή κίνηση, καλό άγγιγμα της μπάλας και στο γκολ ήταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Είναι καλό για μένα που τον είδα να αγωνίζεται και όσο βελτιώνεται η φυσική του κατάσταση θα γίνεται πιο ενεργητικός με καλύτερα τρεξίματα».