«Ο Ομάρ μπορεί να επιστρέψει σε τρεις με έξι μήνες»

Ο χειρούργος οφθαλμίατρος, Νιχάτ Ταμέρ με δηλώσεις του τόνισε ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μπορεί να επιστρέψει στη δράση σε τρεις με έξι μήνες.

«Ο Ομάρ μπορεί να επιστρέψει σε τρεις με έξι μήνες»

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένα βεγγαλικό έσκασε στα χέρια του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ νοσηλεύτηκε γι' αρκετές ημέρες σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, ενώ υποβλήθηκε και σε επεμβάσεις στα μάτια.

Αρχικά υπήρξαν φόβοι για την καριέρα του και την όραση του, αλλά στη συνέχεια μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ήρθαν αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της υγείας του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Ο νυν άσος της Γαλατασαράι πριν λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μάλιστα επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στην προπόνηση. Συνεχίζει τις θεραπείες στο σπίτι του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στο μάτι και να επανέλθει στα γήπεδα.

Ο χειρούργος οφθαλμίατρος, Νιχάτ Ταμέρ μίλησε σε τουρκικά Μέσα και ισχυρίστηκε ότι εάν η κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή παρουσιάσει βελτίωση μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τότε θα η όραση του θα αποκατασταθεί με τη χρήση βλαστοκυττάρων.

«Ο Ομάρ παίζει ποδόσφαιρο, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς τον κίνδυνο που υπάρχει σε αυτό το περιβάλλον. Προσδιορίζω την επιστροφή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο εάν όλα πάνε καλά σε τρεις μήνες. Μπορεί, όμως, αυτό να συμβεί σε έξι μήνες», είπε ο Νιχάτ Ταμέρ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας