Σκόραρε ο Γιάννης Μασούρας με τη Γκόρνικ (vid)

Ο Γιάννης Μασούρας σκόραρε στο φιλικό 2-2 της Γκόρνικ με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας μία εβδομάδα πριν την επανέναρξη του πολωνικού πρωταθλήματος.

Σκόραρε ο Γιάννης Μασούρας με τη Γκόρνικ (vid)

Σε περίοδο προετοιμασίας βρίσκεται η Γκόρνικ, αφού το πρωτάθλημα της Πολωνίας θα ξεκινήσει ξανά την επόμενη εβδομάδα. Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Γιάννης Μασούρας έπαιξε φιλικό παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και έμεινε στο 2-2.

Γι' ακόμα μία φορά, όμως, ο 24χρονος μπακ που ανήκει στον Ολυμπιακό ξεχώρισε με την παρουσία του. Ο Μασούρας πέτυχε το ένα από τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης. Ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστής της Γκόρνικ στη φιλική αναμέτρηση με τη Σλόβαν μία εβδομάδα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Γκόρνικ μετά τη διακοπή είναι στις 30 Ιανουαρίου εντός έδρας με τη Λεχ Πόζναν. Στην Πολωνία συνεχίζουν να πλέκουν το εγκώμιο του Γιάννη Μασούρα, ο οποίος κάνει μία εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του και όπως έχουμε γράψει ξανά η περίπτωση του δεν περνάει απαρατήρητη στον Ρέντη με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα υπόψη του τον παίκτη.

Δείτε το γκολ του Γιάννη Μασούρα στο 1:27:30