Στην Κωνσταντινούπολη ο Ονιεκούρου για τη Γαλατάσαραϊ

Ο Χένρι Ονιεκούρου, τον οποίο ήθελε ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ονιεκούρου για τη Γαλατάσαραϊ

Μετά από μια μικρή περιπέτεια ελέω των δυσκολιών του κορονοϊού στις πτήσεις, ο Χένρι Ονιεκούρου αφίχθη στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ.

Οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας τον ανέμεναν στο αεροδρόμιο, με τον Νιγηριανό εξτρέμ να τονίζει απλά πως είχε ένα κουραστικό ταξίδι, αλλά είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί ξανά στη Γαλατάσαραϊ και εν συνεχεία πήγε για να περάσει από ιατρικό έλεγχο.

Ο Ονιεκούρου αναμένεται να υπογράψει εξαετή δανεισμό στην Γαλατασαράι και θα μπει στη συμφωνία οψιόν αγοράς 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι.

Ο Νιγηριανός, ήταν μία επιλογή που εξέταζε ο Ολυμπιακός από το καλοκαίρι, ωστόσο, τον Αύγουστο η Μονακό είχε αποφασίσει να μην τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό και να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Τελικά, στους Μονεγάσκους δεν έπαιξε (4 παιχνίδια μόλις, 141 λεπτά) και έξι μήνες αργότερα ξαναέφυγε έχοντας τονίσει στους Γάλλους ότι θα προτιμούσε να πάει στην Γαλατά, στην οποία έχει περάσει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στο παρελθόν (σ.σ. δύο θητείες σε διαφορετικές περιόδου).

Ο Ονιεκούρου είχε προταθεί στον Ολυμπιακό και για την τρέχουσα μεταγραφική σεζόν, αλλά εξ αρχής η επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, καθώς εκεί αισθάνεται... βασιλιάς και γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Φατίχ Τερίμ τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες.

Ο Ονιεκούρου έχει παίξει σε 45 αγώνες με τη Γαλατά και έχει σκοράρει 15 φορές.