Έλλειμμα άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Η εφημερίδα «Εquipe» αποκαλύπτει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έλλειμμα πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ, λόγω κορονοϊου και εκτιμά ότι ίσως χρειαστεί να προβεί σε πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών, για να εξορθολογίσει τα οικονομικά της. 

Έλλειμμα άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Τις συνέπειες του κορονοϊού στα οικονομικά της Παρί Σεν Ζερμέν καταγράφει η Γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» εκτιμώντας ότι το έλλειμα των «πρωτευουσιάνων» στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν θ' ανέρχεται σε ένα ποσό της τάξης των άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ!

Με το περσινό πρωτάθλημα της Ligue 1 να έχει διακοπεί, οριστικά, τον Μάρτη και το φετινό να διεξάγεται αρχικά με 5.000 θεατές και κατόπιν σε κλειστά, για το κοινό, γήπεδα, το έντυπο υπολογίζει η ομάδα από την «πόλη του φωτός» να «μπει μέσα» 204 εκατ. ευρώ!

Ένα ποσό που μόνο αμελητέο δεν είναι ακόμη και για μια από τις πλουσιότερες ομάδες παγκοσμίως, την οποία χρηματοδοτεί ουσιστικά το κράτος του Κατάρ.

Για το λόγο αυτό κατά την εφημερίδα δεν αποκλείεται να μπει στη διαδικασία πώλησης πρωτοκλασάτων παικτών της (Νέιμαρ - Εμπαπέ) για να ρεφάρει την ...χασούρα, εκτός αν οι Καταριανοί ιδιοκτήτες βάλουν το χέρι στην τσέπη και καλύψουν τη διαφορά.

Όλα αυτά ενώ τις προάλλες οι άνθρωποι της ουσιαστικά έβαλαν τους Παριζιάνους στην ...ουρά των «μνηστήρων» του Λέο Μέσι, που το καλοκαίρι το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα εκπνέει και μένει ελεύθερος.