Ταξιδεύει για Κωνσταντινούπολη ο Ονιεκούρου για να υπογράψει στην Γαλατασαράι

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Νιγηριανός εξτρέμ Χένρι Ονιεκούρου που είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό, θα φτάσει το βράδυ της Παρασκευής (22/1) στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στην Γαλατασαράι.

Ταξιδεύει για Κωνσταντινούπολη ο Ονιεκούρου για να υπογράψει στην Γαλατασαράι

Στην τελική ευθεία φαίνεται πώς έχει μπει ο δανεισμός του Χένρι Ονιεκούρου από την Μονακό στην Γαλατασαράι, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ. Ο Νιγηριανός εξτρέμ αναμενόταν το βράδυ της Πέμπτης (21/1) στην Κωνσταντινούπολη για τα τυπικά, αλλά εξαιτίας του προβλήματος που προέκυψε με το τεστ Covid-19 που του ζητήθηκε, η πτήση του για την Τουρκία μεταφέρθηκε για το βράδυ της Παρασκευής (22/1).

Όπως αναφέρει ο Τύπος της γειτονικής χώρας, ο Νιγηριανός εξτρέμ αναμένεται να υπογράψει εξαετή δανεισμό στην Γαλατασαράι και θα μπει στη συμφωνία οψιόν αγοράς 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε ότι ο Ονιεκούρου ήταν μία επιλογή που εξέταζε ο Ολυμπιακός από το καλοκαίρι, ωστόσο, τον Αύγουστο η Μονακό είχε αποφασίσει να μην τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό και να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Τελικά, στους Μονεγάσκους δεν έπαιξε και έξι μήνες αργότερα αναγκάζεται να ξαναφύγει, έχοντας τονίσει στους Γάλλους ότι θα προτιμούσε να πάει στην Γαλατά, στην οποία έχει περάσει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στο παρελθόν.

Ο Ονιεκούρου είχε προταθεί στον Ολυμπιακό και για την τρέχουσα μεταγραφική σεζόν, αλλά εξ αρχής η επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, καθώς εκεί αισθάνεται... βασιλιάς και γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Φατίχ Τερίμ τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε αν τελικά θα φτάσει το βράδυ της Παρασκευής (22/1) στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ή θα πάρει εκ νέου παράταση η άφιξή του... Οι Τούρκοι πάντως, υποστηρίζουν ότι τα προβλήματα με το τεστ Covid-19 έχουν ξεπεραστεί.