Καπίνο: Δανεικός στη Σαντχάουζεν

Η Βέρντερ Βρέμης παραχώρησε δανεικό τον Στέφανο Καπίνο στη Σαντχάουζεν που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. 

Καπίνο: Δανεικός στη Σαντχάουζεν

Ο Στέφανος Καπίνο μετά από περίπου δυόμιση χρόνια παρουσίας του στη Βέρντερ Βρέμης δεν μπόρεσε να πάρει χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός.

Συγκεκριμένα ο άλλοτε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τη φανέλα της Σαντχάουζεν.

Η νέα ομάδα του Έλληνα γκολκίπερ βρίσκεται στη 15η θέση του πρωταθλήματος και δίνει τη δική της «μάχη» για την παραμονή της στην κατηγορία.

Μετά την γνωστοποίηση της ανακοίνωσης, ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ, Φρανκ Μπάουμαν, δήλωσε: «Ο Καπίνο γινόταν όλο και πιο ανυπόμονος επειδή δεν έπαιζε. Με τον δανεισμό στην Σαντχάουζεν, βρέθηκε μία λύση και για τις δύο πλευρές. Εξακολουθούμε να τον έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση και μας δικαιώνει σε κάθε προπόνηση, στα φιλικά και στα λίγα επίσημα ματς που έπαιξε. Ακόμα πιστεύουμε πως μπορεί να γίνει ο Νο1 κάποτε εδώ».