Στην Ιταλία για την Πάρμα ο Βασίλης Ζαγαρίτης

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την Πάρμα.

Στην Ιταλία για την Πάρμα ο Βασίλης Ζαγαρίτης

Τελειώνει εντός της ημέρας η μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται από χθες στην πόλη μαζί με τον εκπρόσωπο του. Σήμερα, Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Τον Ζαγαρίτη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο γενικός αρχηγός των «παρμέντσι», Αλέσιο Κρακολίτσι. Προχθές η ιταλική ομάδα αποδέχθηκε τους βασικούς όρους του Παναθηναϊκού, που είχαν να κάνουν με την αποπληρωμή τόσο των χρημάτων της άμεσης μετακίνησης του παίκτη, όσο και των τροφείων εκπαίδευσης.

Κατόπιν τούτου, ο 19χρονος μπακ ταξίδεψε στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «παρμέντσι».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιταλικός σύλλογος θα καταβάλει 280.000 ευρώ και συμφώνησε να αποπληρώσει το παραπάνω ποσό έως το εφετινό καλοκαίρι. Εάν δεν το πράξει έως την 30ή Ιουνίου θα πληρώσει ένα «πέναλτι», διπλασιασμού του ποσού (560.000 ευρώ).

Όσον αφορά στα τροφεία εκπαίδευσης, η ιταλική ομάδα θα πρέπει να αποπληρώσει τις 290.000 ευρώ που αφορούν το «μερίδιο» των τροφείων του Παναθηναϊκού, μέσα στην επόμενη τριετία, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της FIFA.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας