Μαρσέιγ: Ο Βίλας Μπόας περιμένει την απόφαση της διοίκησης

Ο Άντρε Βίλας Μπόας δήλωσε ότι παραμένει στην διάθεση της διοίκησης, μετά το την ήττα της Μαρσέιγ από την Λανς, περιμένοντας την οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Μαρσέιγ: Ο Βίλας Μπόας περιμένει την απόφαση της διοίκησης

Δεύτερο διαδοχικό «χαστούκι» για την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Μετά την ήττα από την Νιμ με 2-1, οι Μασσαλοί έχασαν και από την Λανς με 1-0, επιβεβαιώνοντας ότι διέρχονται περίοδο κρίσης.

Κι εάν, ο Άντρε Βίλας Μπόας έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Νιμ, δεν έκανε το ίδιο τις ώρες που ακολούθησαν την ήττα από την Λανς.

«Είναι δική μου η ευθύνη. Εάν η διοίκηση πιστεύει ότι είμαι το πρόβλημα, είμαι στη διάθεσή τους», σχολίασε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Ξεκαθάρισα την θέση μου την περασμένη εβδομάδα. Ο Ζακ Ανρί Εϊρό (σ.σ. ο πρόεδρος της Μαρσέιγ) θέλει να μείνω.

Η Λανς ήταν εξαιρετική, δεν έχω τίποτα να πω. Πρέπει να βρούμε ένα σύστημα, να αλλάξουμε τη δυναμική, να πιστέψω στον εαυτό μου και στους παίκτες μου. Ναι, ο αγώνας του Μονακό έρχεται αμέσως, δεν έχω άλλη επιλογή. Πρέπει να βρούμε λύσεις, περιμένουμε βελτίωση. Η μεταγραφική αγορά είναι ακόμη ανοικτή».