Γιουβέντους-Νάπολι 2-0: Πήρε το 9ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της (Highlights)

Η Γιουβέντους επικράτησε με σκορ 2-0 της Νάπολι και κατέκτησε έτσι το ένατο Σούπερ Καπ της ιστορίας της.

Γιουβέντους-Νάπολι 2-0: Πήρε το 9ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της (Highlights)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Γιουβέντους επικράτησε με σκορ 2-0 της Νάπολι στο ιταλικό Σούπερ Καπ και ο Αντρέα Πίρλο κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής των "μπιανκονέρι".

Ο Πορτογάλος άσος πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου. Στο 64' ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ και ο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλβάρο Μοράτα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Έκανε το 2-0 για τη Γιουβέντους και της χάρισε έτσι το ένατο σούπερ καπ της ιστορίας της. Ο Αντρέα Πίρλο πήρε το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της Γιουβέντους. Πέρα από την κατάκτηση του τροπαίου αυτή η βραδιά ήταν σημαντική για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού έφτασε τα 760 γκολ και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών.

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Κιελίνο, Ντανίλο, Κιέζα (46’ Μπερναρντέσκι), Αρτούρ, Μπεντανκούρ (84’ Ραμπιό), ΜακΚένι, Κουλουσέφσκι (84’ Μοράτα), Κριστιάνο Ρονάλντο

Νάπολι (Τζενάρο Γκατούζο): Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί. Ρούι (85’ Γιορέντε), Ντέμε (84’ Πολιτάνο), Μπακαγιόκο (67’ Ελμάς), Λοσάνο, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Πετάνια (72’ Μέρτενς).