Μάντζουκιτς: Χαρούμενος για την μεταγραφή στην Μίλαν και που είμαι συμπαίκτης του Ιμπραϊμοβιτς!

Ο Μάριο Μάντζουκιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μίλαν εξέφρασε τη χαρά του που εντάχθηκε στους «ροσονέρι» και θα είναι συμπαίκτης του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε «θηρίο».

Μάντζουκιτς: Χαρούμενος για την μεταγραφή στην Μίλαν και που είμαι συμπαίκτης του Ιμπραϊμοβιτς!

Αφού υπέγραψε κι ανακοινώθηκε από την Μίλαν ο Μάριο Μάντζουκιτς όχι μόνο έκανε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης των «ροσονέρι» αλλά και τις παρθενικές του δηλώσεις ως μέλος του ρόστερ τους.

Εκεί ο 34χρονος Κροτάτης, που εντάχθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν στους Λομβαρδούς (με οψιόν επέκτασης για μια σεζόν ακόμη...) εξήγησε γιατί τους επέλεξε για νέο «σταθμό» της καριέρας του:

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί επέλεξα τη Μίλαν. Είναι μία ιστορική ομάδα και εκπληρώνει πλήρως τις φιλοδοξίες μου. Όλοι ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει η Μίλαν. Δούλεψα πολύ τον τελευταίο καιρό. Είμαι έτοιμος να διεκδικήσω τίτλους, άρα η Μίλαν δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την ετοιμότητά μου» ανέφερε.

Στη συνέχεια μίλησε για τον νέο του συμπαίκτη, τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, δηλώνοντας χαρούμενος πως θα βρεθεί στην ίδια ομάδα μαζί του.

«Παρακολουθώ τον Ζλάταν από την μικρή μου ηλικία και είμαι χαρούμενος που επιτέλους θα βρίσκομαι στην ίδια ομάδα με αυτόν. «Πεινάμε» και οι δύο για επιτυχία. Είναι ακόμη θηρίο στο γήπεδο και θα προσπαθήσω να είμαι το ίδιο. Νομίζω θα τα πάμε καλά» τόνισε ο Βαλκάνιος.