UEFA: Η κορυφαία ενδεκάδα για το 2020 (pics)

Έγινε γνωστή από την UEFA η κορυφαία ενδεκάδα για το 2020.

UEFA: Η κορυφαία ενδεκάδα για το 2020 (pics)

Η UEFA γνωστοποίησε την καλύτερη ενδεκάδα για το 2020. Στην κορυφαία ομάδα για τη χρονιά που πέρασε, βρίσκονται πέντε ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπάγερν ενώ δεν λείπει και ο Μέσι.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας ανακοίνωσε το αποτέλεσμα για την κορυφαία 11άδα που παρουσιάστηκε μέσα στο 2020 και τους πρωταγωνιστές που ξεχώρισαν.

Η...μισή ομάδα είναι με παίκτες της Μπάγερν αν και ο ένας εκ αυτών αποχώρησε και παίζει στους πρωταθλητές Αγγλίας. Ο λόγος φυσικά για τον Τιάγκο, ο οποίος πήρε τα πάντα με την Μπάγερν πέρσι αλλά μετακόμισε στη Λίβερπουλ και το μεγάλο λιμάνι της Αγγλίας.

Οι άλλοι τέσσερις παίκτες της Μπάγερν που δεν έχασε «κούπα» την περσινή αγωνιστική περίοδο, είναι οι Νόιερ, Κίμιχ, Ντέιβις και Λεβαντόφσκι.

Στην καλύτερη ενδεκάδα δεν θα μπορούσε να λείπει ο σπουδαίος Μέσι, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά παραμένει μεταξύ των κορυφαίων.

Στην καλύτερη ομάδα για το 2020 και οι Νεϊμάρ, Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζουν στα άκρα της επίθεσης, δίπλα από τον Λεβαντόφσκι ενώ πιο πίσω παίζει ο Μέσι και στη μεσαία γραμμή βρίσκονται οι Τιάγκο, Ντε Μπρόινε.

Στα άκρα της άμυνας οι παίκτες της Μπάγερν, Ντέιβις, Κίμιχ (αν και παίζεις και ως μέσος) με κεντρικό δίδυμο τους Ράμος, Φαν Ντάικ, μπροστά από το τέρμα, τον Νόιερ.