Αγγλία: Το γκολ της χρονιάς από τον τερματοφύλακα της Νιούπορτ (vid)

Ο Τομ Κινγκ της Νιούπορτ πέτυχε το γκολ της χρονιάς στον αγώνα με αντίπαλο την Τσέλτεναμ για το πρωτάθλημα της League Two στην Αγγλία.

Αγγλία: Το γκολ της χρονιάς από τον τερματοφύλακα της Νιούπορτ (vid)

Ένα μυθικό τέρμα σημείωσε ο τερματοφύλακας της Νιούπορτ, Τομ Κινγκ. Στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Τσέλτεναμ για το πρωτάθλημα της League Two στην Αγγλία, κατάφερε να σκοράρει με ελεύθερο από την μεγάλη περιοχή! Κάτι που φυσικά και δεν ήθελε αλλά είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του αντίπαλο του τερματοφύλακα.

Ο δυνατός άνεμος ξεγέλασε τον 19χρονο τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Τζόσουα Γκρίφιθς, ο οποίος είδε τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, να περνά από πάνω του και να καταλήγει στα δίχτυα.

Όλα αυτά στο 12’ της αναμέτρησης με τη Νιούπορτ να παίρνει το προβάδισμα με το τέρμα που πέτυχε ο τερματοφύλακάς της. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Τσέλτεναμ ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Η Νιούπορτ ύστερα από αυτή την ισοπαλία είναι δεύτερη, έναν μόλις βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Κέιμπριτζ που έχει πάντως και δυο παιχνίδια περισσότερα.

Η Τσέλτεναμ είναι επίσης ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Βρίσκεται στην έκτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο και τρεις από τη Νιούπορτ που αντιμετώπισε το βράδυ της Τρίτης.

Δείτε το απίθανο γκολ που σημείωσε ο τερματοφύλακας της Νιούπορτ