Πίρλο: Επιτεθείτε σε μένα, όχι στους παίκτες μου!

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, κάλυψε τους παίκτες του μετά την ήττα από την Ίντερ, ενόψει του Σούπερ Καπ, με την Νάπολι ζητώντας η κριτική να απευθύνεται μόνο στον ίδιο

Πίρλο: Επιτεθείτε σε μένα, όχι στους παίκτες μου!

«Βγήκε μπροστά» ο Αντρέα Πίρλο μετά την ήττα από την Ίντερ (2-0) που έφερε τη Γιουβέντους στο -10 από την κορυφή κι ενόψει του Σούπερ Καπ της Τετάρτης (20/01) με την Νάπολι κάλυψε τους παίκτες του στέλνοντας μήνυμα προς του δημοσιογράφους να κατευθύνουν τα βέλη της κριτικής τους στον ίδιο κι όχι σ' εκείνους!

«Είμαι απογοητευένος για τους παίκτες, ειδικά για το γεγονός πως σε κάποιους έγινε άδικη κριτική. Θα προτιμούσα οι επικριτές να κάνουν επίθεση σε μένα παρά στους παίκτες μου. Δεν υπάρχει σταυροδρόμι, δεν υπάρχει κρίσιμη καμπή, απλά ένας τελικός που πρέπει να κερδίσουμε.
Όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο όπως εμείς με την Ίντερ, προσπαθείς να μην επαναλάβεις το παραμικρό, ήταν μία διδακτική εμπειρία.
Θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα, να ακυρώσουμε το ματς της Κυριακής και είναι ευτύχημα που παίζουμε αμέσως για να δείξουμε πως δεν είμαστε η ομάδα που είδαμε στο Μιλάνο.
Δεν είπα ότι φοβηθήκαμε την Ίντερ αλλά ότι παίξαμε φοβισμένα σε σύγκριση με τη συμπεριφορά που θα έπρεπε να έχουμε».

Όσο για τους «παρτενοπέι» είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Η Νάπολι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με ρυθμό και τεχνική, οπότε πρέπει να προσέξουμε πολύ. Έχουν μία πολύ καλή αμυντική λειτουργία, οπότε δεν θα πρέπει να σπαταλήσουμε τις ευκαιρίες για γκολ που θα φτιάξουμε. Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς, για έναν τελικό, που έρχεται μάλιστα μετά από μία άσχημη ήττα στην Serie A, οπότε ανυπομονούμε να επιστρέψουμε με αποφασιστικότητα και δίψα για να φέρουμε στο σπίτι το τρόπαιο»,

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, το σίγουρο είναι πως ο Πίρλο δεν μπορεί να υπολογίζει για τη μάχη απέναντι στην Νάπολι του Γκατούζο τους: Ντιμπάλα, Κουαδράδο, Σάντρο, Ντελ Λιχτ και Ντεμιράλ.