Θετικός στον κορονοϊό και ο Ραούλ

Ο παλιός παίκτης-σύμβολο της Ρεάλ Μαδρίτης και προπονητής της δεύτερης ομάδας της «βασίλισσας», Ραούλ Γκονθάλεθ, γνωστοποιήθηκε ότι βρέθηκε να έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Θετικός στον κορονοϊό και ο Ραούλ

Θύμα του κορονοϊού έπεσε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής-σύμβολο της Ρεάλ Μαδρίτης Ραούλ Γκονθάλεθ.

Ο 43χρονος θρυλικός σκόρερ της «βασίλισσας» έγινε γνωστό σήμερα (19/1) ότι προσβλήθηκε από τον νέο ιό και κατά συνέπεια θα απουσιάσει για κάποιες ημέρες από τις υποχρεώσεις της Καστίγια.

Πρόκειται για τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, την οποία καθοδηγεί από τον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας, πραγματοποιώντας τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Αξίζει να τονιστεί ότι πέρσι ως υπηρεσιακός κόουτς οδήγησε την ομάδα νέων στην κατάκτηση του Youth League, που είναι στην ουσία το Champions League της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.

Ο Ραούλ έχει τεθεί σε καραντίνα και για μερικές ημέρες δεν θα έχει καμία επαφή με τους παίκτες του, οι οποίοι βρίσκονται σε απραξία για χρονικό διάστημα άνω του ενός μηνός λόγω των συνεχόμενων κρουσμάτων Covid-19, τόσο στην Καστίγια όσο και στα πιο μικρά αγωνιστικά τμήματα των «μερένχες». Για την ακρίβεια, ο τελευταίος επίσημος αγώνας που έπαιξαν ήταν στις 13 Δεκεμβρίου.