«Όχι» της Φένλο σε αιγυπτιακό ενδιαφέρον για τον Γιακουμάκη

Η Φένλο απάντησε αρνητικά στην βολιδοσκόπηση, από πλευράς της Αιγυπτιακής Πίραμιντς, αναφορικά με τον, πρώτο σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος, Γιώργο Γιακουμάκη

«Όχι» της Φένλο σε αιγυπτιακό ενδιαφέρον για τον Γιακουμάκη

Αρνητική ήταν η απάντηση που εισέπραξε η Αιγυπτιακή Πίραμιντς στο ενδιαφέρον που εκδήλωσε για τον πρώτο σκόρερ της Φένλο (αλλά και του Ολλανδικού πρωταθλήματος) Γιώργο Γιακουμάκη.

Οι «Πυραμίδες», όπως μεταφράζεται το όνομα της ομάδας της Αφρικανικής χώρας. βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις της 14ης ομάδας της τρέχουσας Eredivisie, αλλά άκουσαν, οι άνθρωποι τους, ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι», για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό που με τα 16 γκολ του όχι μόνο οδηγεί την κούρσα των σκόρερ (σ. 11 έχει ο δεύτερος της κατάταξης), αλλά έχει φέρει την ομάδα του στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο 26χρονος Κρητικός, πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, ενδιαφέρει την πέμπτη ομάδα του τρέχοντος Αιγυπτιακού πρωταθλήματος και τον προπονητή της.

Ένα ακόμη γνώριμο μας: τον Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, πρώην παίκτη επίσης της «Ένωσης» (που βρέθηκε κοντά στον να αναλάβει και την τεχνική της ηγεσία στο παρελθόν).

Μ' αυτή την εξέλιξη δεν θα σπάσει και το Ελληνικό δίδυμο της Φένλο αφού εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Χρήστος Δώνης με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από την Άσκολι.