Νέο συμβόλαιο της Ατλέτικο Μαδρίτης στον Ντιέγκο Σιμεόνε

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πρότεινε νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Ντιέγκο Σιμεόνε για να τον κρατήσει στον πάγκο της ως το 2024.

Νέο συμβόλαιο της Ατλέτικο Μαδρίτης στον Ντιέγκο Σιμεόνε

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται αποφασισμένη να κρατήσει για αρκετά ακόμα χρόνια τον Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία έχει ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Αργεντινό προπονητή.

Το συμβόλαιο του τελευταίου στους «ροχιμπλάνκος» έχει ισχύ ως το 2022, ωστόσο, όπως τονίζει σε δημοσίευμά της η μαδριλένικη εφημερίδα «AS», ο σύλλογος έχει προτείνει στον τεχνικό να επεκτείνουν την συνεργασίας τους ως το 2024.

Τις διαπραγματεύσεις για λογαριασμό του Σιμεόνε έχει αναλάβει η αδερφή του, Ναταλία, και εκτιμάται ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει συμφωνία ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Μάλιστα, το κλίμα είναι πολύ θετικό ανάμεσα στον πρόεδρο της Ατλέτικο Μιχέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν και τον 50χρονο προπονητή και αν ο τελευταίος ανανεώσει τελικά την συνεργασία του με τον σύλλογο, τότε θα συμπληρώσει 13 χρόνια στον πάγκο του, που θα τον καταστήσει τον μακροβιότερο προπονητή στην ιστορία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε ανέλαβε την τύχες της Ατλέτικο το 2011 αντικαθιστώντας τον Γκρεγκόριο Μανθάνο και στο διάστημα της «θητείας» του στον σύλλογο οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, του ισπανικού Σούπερ Καπ, σε δύο Europa League και ισάριθμα Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, ενώ έφτασε επίσης και δύο φορές στον τελικό του Champions League, με την Ατλέτικο ωστόσο να γνωρίζει ισάριθμες ήττες από την συμπολίτισσα Ρεάλ.