Νιουκάστλ: «Να αποφύγει τον Μάρκο Σίλβα!»

Η Νιούκαστλ ενδέχεται να βγει στην αγορά για να αναζητήσει προπονητή και τα δημοσιεύματα τονίζουν ότι θα πρέπει να αποφύγει τον Μάρκο Σίλβα.

Νιουκάστλ: «Να αποφύγει τον Μάρκο Σίλβα!»

Από το κακό στο χειρότερο τα πάει η Νιούκαστλ στην Premier League. Βρίσκεται στην 15η θέση της κατάταξης έχοντας 19 βαθμούς στο ενεργητικό της κάτι που σημαίνει ότι είναι μία ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Νιούκαστλ ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την Άρσεναλ στο Emirates και τα πράγματα έγιναν και πάλι δύσκολα.

Όπως συμβαίνει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ο άνθρωπος που δέχεται όλα τα πυρά είναι ο προπονητής. Έτσι και τώρα ο Στιβ Μπρους βρίσκεται στο… στόχαστρο και έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το αν πρέπει ή όχι να απομακρυνθεί από την τεχνική της ηγεσία.

Προς το παρόν φαίνεται ότι η διοίκηση της Νιούκαστλ δεν έχει αποφασίσει ότι πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Στη Βρετανία, ωστόσο, υπάρχουν ήδη δημοσιεύματα για την πιθανότητα αντικατάστασης του Στιβ Μπρους.

Το θέμα είναι ότι διαφέρουν από αυτά που συνηθίζουν να προκύπτουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Συγκεκριμένα δημοσίευμα αναφέρει ποιους δύο προπονητές πρέπει να αποφύγει η Νιούκαστλ σε περίπτωση που αποφασίσει να αλλάξει τον Στιβ Μπρους. Ο ένας είναι ο Μάρκο Σίλβα και ο βασικός λόγος που δεν πρέπει να τον πάρει η Νιούκαστλ είναι ότι γρήγορα θα χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων.

Ο άλλος που θα πρέπει να αποφύγει η Νιούκαστλ είναι ο Μαρκ Χιουζ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ είναι προπονητής με μεγάλη εμπειρία στην Premier League, αλλά από την άλλη σε κανένα του πέρασμα δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά.