Τραυματίας ο Άρτσε, νεκρός ένας 16χρονος από επίθεση σε προπόνηση στο Περού

Ο Πατρίτσιο Άρτσε τραυματίστηκε  μαζί με άλλους δύο νεαρούς μετά από πυροβολισμούς στο Καλάο, ενώ πέθανε ένας τρίτος που ήταν μαζί τους

Τραυματίας ο Άρτσε, νεκρός ένας 16χρονος από επίθεση σε προπόνηση στο Περού


Ο Πατρίτσιο Αρτσε ποδοσφαιριστής της Κάρλος Μανούτσι, σύλλογο της Liga 1 του Περού, τραυματίστηκε μαζί με δύο άλλους νεαρους μετά από πυροβολισμούς στο Καλάο, το λιμάνι κοντά στη Λίμα, ενώ πέθανε ένας τρίτος νέος που ήταν μαζί τους.

Ο 27χρονος μέσος νοσηλεύτηκε με τρία τραύματα στο στήθος, στον ώμο και στο πόδι, για τις οποίες χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».


Ο Αρτσε προπονούσε τρία παιδιά από τη γειτονιά, όταν δέχθηκαν πυροβολισμούς από αγνώστους μέσα από αυτοκίνητο. Μετά την επίθεση, ένα 16χρονο παιδί που ανήκε στην ομάδα Καντολάο, έχασε τη ζωή του.

Στο σημείο του περιστατικού βρέθηκαν τουλάχιστον δεκαπέντε κάλυκες από σφαίρες. Τα γεγονότα συνέβησαν λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Κάρλος Μανούτσι για την ανανέωση του συμβολαίου του Αρτσε για ένα ακόμη έτος, ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Κριστάλ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ -ΜΠΕ