Ραφίνια για Γκουαρνιόλα: «Είσαι ο καλύτερος στον κόσμο»

Ο Ραφίνια ευχήθηκε στον παλιό του προπονητή, τον Πεπ Γκουαρντιόλα για τα γενέθλια του και μάλιστα τον αποθέωσε στα social media.

Ραφίνια για Γκουαρνιόλα: «Είσαι ο καλύτερος στον κόσμο»

Μία από τις μεγάλες προσωπικότητες που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός είναι ο Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος έχει κάνει μία μεγάλη καριέρα έχοντας αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Μπάγερν Μονάχου κι έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίους ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Ένας από αυτούς είναι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον οποίο φέτος βρέθηκε αντίπαλος, αφού ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στον όμιλο του Champions League τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Καταλανός προπονητής σήμερα (18/1) έχει τα γενέθλια του και γίνεται 50 ετών.

Ο Ραφίνια δεν ξέχασε τον προπονητή με τον οποίο έζησε πολλά και του έστειλε τις ευχές του από τα social media. «Πεπ χαρούμενα γενέθλια... Σου εύχομαι πολύ υγεία, ειρήνη και ευτυχία στη ζωή σου. Μια μεγάλη αγκαλιά Πεπ είσαι ο καλύτερος στον κόσμο...!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ραφίνια για τον νυν προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

Με τον Καταλανό προπονητή ο Βραζιλιάνος μπακ έπαιξε 121 παιχνίδια, συνολικά 9.263 λεπτά και είχε 15 ασίστ. Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετική σχέση και αυτό είχε φανεί και στα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε την ανάρτηση του Ραφίνια για τον Γκουαρντιόλα…

Pep feliz cumpleaños... Te deseo mucha salud, paz e felicidades en tu vida. Un grand abrazo Don Pep eres el mejor del...

Δημοσιεύτηκε από Rafinha Official στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021