Η «τρέλα» των Πολωνών για τον Μασούρα και η ικανοποίηση στον Ολυμπιακό

Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος στην Πολωνία γίνονται συνεχώς αφιερώματα στον Γιάννη Μασούρα. Τρίβουν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό.

Η «τρέλα» των Πολωνών για τον Μασούρα και η ικανοποίηση στον Ολυμπιακό

Στις 30 Ιανουαρίου αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα της Πολωνίας, αφού έχει χειμερινή διακοπή. Οι ομάδες αυτή την περίοδο βρίσκονται στην περίοδο της προετοιμασίας τους προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες όταν αρχίσουν ξανά τα παιχνίδια.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά ο Γιάννης Μασούρας είναι το κεντρικό πρόσωπο. Αυτό οφείλεται στην παρουσία που είχε ο παίκτης μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο 24χρονος έχει κάνει 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γκόρνικ και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.

Ο παίκτης έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στους Πολωνούς και βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον Σεπτέμβριο είχε ζητήσει να δοθεί δανεικός ο ποδοσφαιριστής προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Και είναι αλήθεια ότι προερχόταν από δανεισμούς σε Πανιώνιο και ΑΕΛ που δεν του βγήκαν σε καλό και δεν τον βοήθησαν καθόλου.

Φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς για τον Γιάννη Μασούρα, που κάνει μία πολύ καλή σεζόν, έχει δουλέψει και εντυπωσιάζει στην Πολωνία. Ο Τύπος, άλλωστε φιλοξενεί συνεχή ρεπορτάζ και αφιερώματα για τον ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό. Στέκονται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ταχύτητα του που την έχει δουλέψει και θεωρείται ένας από τους πιο γρήγορους παίκτες του πρωταθλήματος. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του παίζει με σύστημα 3-5-2 άρα ο Μασούρας καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά.

Φυσικά τα όσα κάνει στην Πολωνία δεν περνάνε απαρατήρητα στο λιμάνι και τρίβουν τα χέρια τους που ένα "δικό" τους παιδί δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του. Για τον Μασούρα μη ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε από το ταμείο του 1 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από την ΑΕΛ και θεωρεί ότι είναι μία περίπτωση που αξίζει να προσεχθεί για να μην χαθεί.