Ο Σαλάχ πέταξε το… μπαλάκι στη Λίβερπουλ για το μέλλον του

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τόνισε σε δηλώσεις του πως η Λίβερπουλ θα αποφασίσει για το μέλλον του στον σύλλογο και δεν εξαρτάται από τον ίδιο αν θα μείνει στην ομάδα.

Ο Σαλάχ πέταξε το… μπαλάκι στη Λίβερπουλ για το μέλλον του

Για το μέλλον του στο έμψυχο δυναμικό της Λίβερπουλ αναφέρθηκε σε νέα του συνέντευξη ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ξεκαθάρισε ότι δεν εξαρτάται από τον ίδιο το αν θα παραμείνει στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός σε δηλώσεις του τον περασμένο μήνα είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «κόκκινους» και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ, πλέον, μιλώντας στο «TV2» της νορβηγικής τηλεόρασης τόνισε ότι το μέλλον του βρίσκεται στα χέρια των «κόκκινων».

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Από την πλευρά μου θέλω να παραμείνω στην ομάδα όσο μεγαλύτερο διάστημα μπορώ, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από μένα. Είναι στα χέρια του συλλόγου. Πάντα θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και θα προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να κατακτήσω όσα περισσότερα τρόπαια μπορώ. Θέλω να δίνω το 100% στους ανθρώπους που πάντα μου δείχνουν την αγάπη τους», είπε σχετικά.

Πέραν αυτών, για την φετινή πορεία της Λίβερπουλ και τα προβλήματα απουσιών στον σύλλογο, λόγω τραυματισμών, σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Ξεκινήσαμε την σεζόν πάρα πολύ καλά. Στα τελευταία μας παιχνίδια δεν τα πήγαμε όσο καλά θέλαμε, αλλά μπορούμε να τα πάμε καλύτερα στην συνέχεια. Φυσικά, μας επηρέασαν και οι τραυματισμοί. Η κατάσταση θα μπορούσε να είναι διαφορετική αν είχαμε διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά οι παίκτες που αγωνίζονται πάντα προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πρέπει να συμβιβαστούμε με την κατάσταση και να προχωρήσουμε».

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Σαλάχ με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.