Νοκ άουτ (και) ο Κόντι Χάκπο στην Αϊντχόφεν

Δίχως τον Κόντι Χάκπο θα πορευτεί για αρκετές εβδομάδες η Αϊντχόφεν, μετά τον τραυματισμό του 21χρονου επιθετικού στον αγώνα με την Σπάρτα.

Νοκ άουτ (και) ο Κόντι Χάκπο στην Αϊντχόφεν

Δίχως τον Κόντι Χάκπο θα πορευτεί η Αϊντχόφεν τουλάχιστον ως το τέλος του Ιανουαρίου. Ο 21χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο την Σπάρτα στο Ρότενταμ το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα και τα αποτελέσματα των εξετάσεών του έδειξαν την σοβαρότητα του προβλήματός του.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ολλανδία, η συμμετοχή του παίκτη είναι εξαιρετικά αμφίβολη ακόμα και για το μεγάλο ματς της ομάδας με αντίπαλο την Φέγενορντ στις 31 του μηνός για την 20η αγωνιστική της Eredivisie.

Αυτή βέβαια δεν είναι η μοναδική απώλεια για τον σύλλογο, καθώς στο απουσιολόγιο της Αϊντχόφεν βρίσκονται παράλληλα οι Μάριο Γκέτσε και Νικ Φίρχεφερ, οι οποίοι θα απουσιάσουν μεταξύ άλλων και από το αυριανό (19/1) παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την Φόλενταμ για την φάση των «16» της διοργάνωσης.

Το σχετικό θέμα επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, Ρότζερ Σμιντ, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε:

«Είναι αυτονόητο ότι στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα μου έχει ανακάμψει μετά το παιχνίδι με την Σπάρτα και πλέον μπορώ να γνωρίζω ποιοι παίκτες είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αγωνιστεί ο Κόντι Χάκπο, όπως επίσης ο Μάριο Γκέτσε και ο Νικ Φίρχεφερ», είπε αρχικά ο Σμιντ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι η Φόλενταμ θα κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας. Το ίδιο έκανε και η Ντε Γκράαφτσαπ στον προηγούμενο γύρο και πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στο τέλος μετράει μόνο ένα πράγμα, η πρόκριση στα προημιτελικά».