Ο Ματέους Ρέις προτιμάει τη Σπόρτινγκ και όχι τον ΠΑΟΚ

Στο τέλος του φτάνει το σίριαλ με τον Ματέους Ρέις, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη Σπόρτινγκ έχοντας πει «όχι» στην προοπτική του ΠΑΟΚ.

Ο Ματέους Ρέις προτιμάει τη Σπόρτινγκ και όχι τον ΠΑΟΚ

Μετά την πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αγορά για την βρει τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία οι Θεσσαλονικείς ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Ματέους Ρέις. Ο Βραζιλιάνος που είχε απασχολήσει πολύ σοβαρά τον Ολυμπιακό, αλλά για διάφορους λόγους δεν αποκτήθηκε.

Η ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, η Ρίο Άβε ήταν μία ανάσα από τη συμφωνία με τη Σπόρτινγκ. Από τη στιγμή, όμως, που δεν είχαν δώσει τα χέρια οι δύο πλευρές μπήκε "σφήνα" ο ΠΑΟΚ ή τουλάχιστον προσπάθησε να μπει σφήνα.

Τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιβηρική Χερσόνησο θέλουν τον Ματέους Ρέις να έχει πει "όχι" στην προοπτική μεταγραφής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Προτιμάει να παίξει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μάλιστα όλα δείχνουν ότι πλέον αυτό το σίριαλ θα φτάσει στο τέλος του.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Ρέις στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού πλέον όλα δείχνουν ότι βρέθηκε η χρυσή τομή για συμφωνία με τη Ρίο Άβε. Το μόνο που απομένει είναι το τυπικό της υπόθεσης για να μπει ένα τέλος σε αυτό το σίριαλ που κρατάει από το περασμένο καλοκαίρι. Με τα "λιοντάρια" αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.