Οζίλ: «Από μικρός Φενέρμπαχτσε»

Ο Μεσούτ Οζίλ είναι αναμφίβολα το κεντρικό πρόσωπο στην Τουρκία τις τελευταίες ώρες. Ο διεθνής άσος άφησε την Άρσεναλ για την Φενέρμπαχτσε και 300.000 οπαδοί παρακολούθησαν ζωντανά την πορεία της πτήσης του από το Λονδίνο στην Κωνσταντινούπολη!

Οζίλ: «Από μικρός Φενέρμπαχτσε»

Απίθανες καταστάσεις με τον Μεσούτ Οζίλ στην Τουρκία. Ο διεθνής άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε και οι οπαδοί της ομάδας ανυπομονούν να τον δουν με τη φανέλα στο γήπεδο.

ΟΟζίλ άφησε την Άρσεναλ, όπου και δεν έπαιζε, και υπέγραψε στη Φενέρ για τα επόμενα 3.5 χρόνια, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να αναγεννηθεί και να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

«Είναι θέλημα Θεού να συνεχίσω στη Φενερμπαχτσέ. Είναι η καλύτερη ομάδα της Τουρκίας. Από μικρός την παρακολουθώ και την υποστηρίζω, οπότε δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για εμένα», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media, ο πρώην άσος της Άρσεναλ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ταξίδεψε στην Τουρκία με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να παρακολουθούσαν την πτήση του μέχρι και τη στιγμή που πάτησε στην Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα εμφανίστηκε κρατώντας σφιχτά το κασκόλ της Φενέρμπαχτσε, σημαίες της οποίας είχε και στο αεροσκάφος που τον μετέφερε από το Λονδίνο, ενώ, 300.000 οπαδοί παρακολουθούσαν μέσω διαδικτύου την πορεία της πτήσης του ποδοσφαιριστή.

Μένει να δούμε τώρα πότε θα είναι έτοιμος για να παίξει στην Φενέρμπαχτσε, εκεί όπου φυσικά κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και ο Δημήτρης Πέλκας.