Σκωτία: Διατήρησε το αήττητο η Ρέιντζερς, ισόπαλοι και οι δύο «μεγάλοι»!

Χάρη σε γκολ του Ίτεν η Ρέιντζερς ισοφάρισε την ουραγό Μάδεργουελ σε 1-1, εκτός έδρας και διατήρησε το αήττητο της στην τρέχουσα Premiership της Σκωτίας

Σκωτία: Διατήρησε το αήττητο η Ρέιντζερς, ισόπαλοι και οι δύο «μεγάλοι»!

Δεν είναι συνήθεις οι αγωνιστικές που κανείς από τους δύο «δυνάστες» του Σκωτσέζικου ποδοσφαίρου δεν κερδίζει.

Κι όμως... Την επομένη που η Σέλτικ έμεινε στο 0-0, εντός έδρας, με την Λίβινγκστον το αήττητο της Ρέιντζερς στην τρέχουσα Premiership ... έτριξε, αλλά διατηρήθηκε!

Η πρωτοπόρος του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μάδεργουελ στο «Φιρ Παρκ» και διατήρησε τη διαφορά 21 βαθμών (με 3 ματς παραπάνω πάντως...) από την συμπολίτισσα κι «αιώνια» αντίπαλο της.

Η ουραγός της βαθμολογίας, πήρε τη δεύτερη σερί ισοπαλία με τον νέο προπονητή Αλεξάντερ και πλέον ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τη Χάμιλτον, έχοντας και ματς λιγότερο, ενώ υποχρέωσε στην πρώτη βαθμολογική απώλεια τους «Διαμαρτυρόμενους» από τις 20 Σεπτέμβρη!

Ήτοι, 15 ματς...

Η Μάδεργουελ, όπως και στο ματς του πρώτου γύρου, που έχασε με δύο γκολ στο φινάλε, έβαλε και πάλι δύσκολα στη Ρέιντζερς. Στο 21’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κόουλ και είχαν ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Οι «Τζερς» πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία χάρη στο τέρμα του νεοεισελθόντα Ίτεν.

Ο Ελβετός (που πέτυχε με κεφαλιά το 4ο φετινό του τέρμα) είχε περάσει στο παιχνίδι στο 55’ και αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή του Στήβεν Τζέραρντ.

Αναλυτικά, η 24η αγωνιστική:

Σάββατο (16/01)
Σέλτικ-Λίβινγκστον 0-0

Χάμιλτον-Νταντί 0-0

Χιμπέρνιαν-Κιλμάρνοκ 2-0
(52’ αυτ. Πάουερ, 80’ Γκόγκιτς)

Ρος Κάουντι-Αμπερντίν 4-1
(1’, 84’ Σο, 20’ Λάκιν, 90+3’ Χίλτον – 45+1’ αυτ. Ιακοβίτι)

Σεντ Τζόνστον-Σεντ Μίρεν 1-0
(46’ Κέιν)

Κυριακή (17/01)

Μάδεργουελ-Ρέιντζερς 1-1
(21’ Κόουλ – 72’ Ίτεν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ