Μέσι: Προπονήθηκε κανονικά βάζοντας υποψηφιότητα για τον τελικό του Σούπερ Καπ!

Ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης της Μπαρτσελόνα ενόψει του Κυριακάτικου τελικού του Σούπερ Καπ θέτοντας υποψηφιότητα για να είναι ακόμη και στο αρχικό σχήμα του Ρόναλντ Κούμαν κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Μέσι: Προπονήθηκε κανονικά βάζοντας υποψηφιότητα για τον τελικό του Σούπερ Καπ!

Ευχάριστα μαντάτα για τον Ρόναλντ Κούμαν και τους φίλους της Μπαρτσελόνα επεφύλλασε η τελευταία προπόνηση των Καταλανών, ενόψει του Κυριακάτικου (22.00) τελικού του Ισπανικού Σούπερ Καπ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο του αγώνα.

Στο «Λα Καρτούχα», λοιπόν, της Σεβίλλης ο Λιονέλ Μέσι όχι μόνο συμμετείχε κανονικά, αλλά έβγαλε το πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του, θέτοντας, ταυτόχρονα, υποψηφιότητα για να συμμετάσχει στην αναμέτρηση κόντρα στους Βάσκους.

Ο Κούμαν ερωτηθείς σχετικά δήλωσε «Ελπίζουμε να είναι στον τελικό» αφήνοντας να εννοηθεί ότι η τελική απόφαση θα είναι του παίκτη.

«Θα περιμένουμε μέχρι το πρωί της Κυριακής επειδή γνωρίζει το σώμα του και θα είμαστε σε θέση να έχουμε άποψη μετά από την προπόνηση σήμερα. Αισιοδοξούμε ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί»

Ο Αργεντινός αρχηγός των «μπλαουγκράνα» έλειπε από τις προπονήσεις μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο αριστερό του πόδι την παραμονή του ημιτελικού του θεσμού κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Αγώνα από τον οποίο απουσίαζε.Όπως κι ο Σερζίνιο Ντεστ, άλλωστε.

Ο Αμερικανός δεξιός μπακ επίσης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση αυξάνοντας τις λύσεις που έχει Κούμαν σε πρόσωπα και σχήματα διαθέσιμα.