Ίσως χάσει τη θέση του στην βρετανική Ολυμπιακή ομάδα γυναικών ο Φιλ Νέβιλ λόγω... Μπέκαμ

Ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής γυναικών της Αγγλίας, Φιλ Νέβιλ έχει συμφωνήσει με τον Μπέκαμ για την Ίντερ Μαϊάμι, αλλά ίσως αυτό του κοστίσει τη θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ίσως χάσει τη θέση του στην βρετανική Ολυμπιακή ομάδα γυναικών ο Φιλ Νέβιλ λόγω... Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους της Ίντερ Μαϊάμι βρισκόταν εδώ και καιρό σε αναζήτηση προπονητή για το αμερικανικό κλαμπ και τελικά τον βρήκε στο πρόσωπο του Φιλ Νέβιλ.

Ο 43χρονος προπονητής και πρώην συμπαίκτης του Μπέκαμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάθεται στον πάγκο της Εθνικής και Ολυμπιακής ομάδας γυναικών της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά και αγγλικά δίκτυα, ο Μπέκαμ είδε στο πρόσωπό του τον ιδανικό άνθρωπο για να ανεβάσει επίπεδο την Ίντερ Μαϊάμι, η οποία πριν από μία εβδομάδα απέλυσε τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Το θέμα είναι ότι πλέον δημιουργείται σοβαρό θέμα ως προς το αν θα καταφέρει ο Νέβιλ να συνδυάσει την Ίντερ Μαϊάμι και την Εθνική και Ολυμπιακή ομάδα των γυναικών.

Αρχικά υπήρχε το σενάριο ότι θα μπορούσε να συνδυάσει την παρουσία του σε Μαϊάμι και Εθνική γυναικών, αλλά σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο. Ίσως η ομοσπονδία να εκτιμάει ότι δεν θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Ολυμπιακής ομάδας των γυναικών ενόψει Τόκιο.