Σολμπάκεν: «Θα δούμε ξανά τον Ομάρ στα γήπεδα»

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Νορβηγίας, Στολ Σολμπάκεν μίλησε για τη συνάντηση του με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Σολμπάκεν: «Θα δούμε ξανά τον Ομάρ στα γήπεδα»

Πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του έχει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στα χέρια του οποίου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έσκασε βεγγαλικό με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση και να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ακόμη και για την όραση του.

Ο 29χρονος μπακ συνεχίζει τη θεραπεία του και μάλιστα πρόσφατα είχε δηλώσει ότι όλα εξελίσσονται πολύ καλά. Στην Τουρκία, μάλιστα έχει ξεκινήσει η κουβέντα για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην αγωνιστική δράση.

Σημαντικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Νορβηγίας, Στολ Σολμπάκεν, ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του και αναφέρθηκε στον διεθνή μπακ και τη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες.

«Είχαμε μία ωραία συνάντηση με τον Ομάρ. Είναι ένας συναισθηματικός άνθρωπος. Το μόνο που μπορώ να πως τώρα είναι ότι είναι πολύ πιθανό να τον δούμε ξανά στα γήπεδα. Θα δείξει ο χρόνος πότε μπορεί να παίξει. Μετά το ατύχημα που είχε θα μπορούσε να ήταν σε μία κατάσταση που δεν θα μπορούσε ποτέ να μιλήσει για το ποδόσφαιρο. Όταν σου συμβαίνει ένα τόσο άσχημο περιστατικό είναι λογικό να σκέφτεσαι άλλα πράγματα», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Γαλατασαράι έως το καλοκαίρι του 2023.