Επάνοδος Μανωλά στις προπονήσεις της Νάπολι, «τρέχει» για Γιουβέντους!

Ο, προερχόμενος από τραυματισμό, Κώστας Μανωλάς επέστρεψε νωρίτερα του αναμενομένου στις προπονήσεις της Νάπολι, βάζοντας υποψηφιότητα για να είναι διαθέσιμος, την προσεχή Τετάρτη, κόντρα στη Γιουβέντους όπου διακυβέυεται το Ιταλικό Σούπερ Καπ.

Επάνοδος Μανωλά στις προπονήσεις της Νάπολι, «τρέχει» για Γιουβέντους!

Ευχάριστα μαντάτα για τον Τζενάρο Γκατούζο και τους φίλους της Νάπολι αφού ο Κώστας Μανωλάς που προερχόταν από τραυματισμό επέστρεψε, νωρίτερα του αναμενομένου, στις προπονήσεις της ομάδας του.

Κι αν η συμμετοχή του στον Κυριακάτικο αγώνα (13.30), της Serie A, με την Φιορεντίνα φαντάζει απίθανη δεν είναι τόσο εκείνη σ' αυτόν που ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη (20/01) κόντρα στη Γιουβέντους, όπου οι δύο ομάδες που κατέκτησαν τα δύο τρόπαια του 2020 θα διεκδικήσουν τον τίτλο της ...υπερπρωταθλήτριας στο Ρέτζιο Εμίλια!

Ο Μανωλάς είχε χτυπήσει στο «διπλό» (1-2) στο Ούντινε (15/01) κι ενώ αρχικά υπήρχαν φόβοι για απουσία του από τη δράση έως και δύο εβδομάδων, λόγω θλάσης, εκείνος δείχνει έτοιμος να διαψεύσει τους γιατρούς συμμετέχοντας στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης των Κυπελλούχων Ιταλίας.

Μεσοβδόμαδα, στην εντός έδρας πρόκριση επί της Έμπολι (3-2). ο 29χρονος διεθνής στόπερ απουσίασε, ενώ δεν αναμένεται να είναι στην αποστολή κόντρα στους «βιόλα», ούτως ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες ετοιμότητας του, στο ματς του Σούπερ Καπ την Τετάρτη.