Αϊντχόφεν: Ο Σμιντ κατηγόρησε παίκτες για μειωμένη απόδοση στην ήττα από την Άλκμααρ

Έξω φρενών ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ κατηγόρησε παίκτες για μειωμένη απόδοση στην ήττα 1-3 από την Άλκμααρ

Αϊντχόφεν: Ο Σμιντ κατηγόρησε παίκτες για μειωμένη απόδοση στην ήττα από την Άλκμααρ

Η Αϊντχόφεν υπέστη στην έδρα της βαριά ήττα 3-1 από την Άλκμααρ για την 16η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος και όπως ήταν φυσικό ο προπονητής Ρότζερ Σμιντ βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής

Ο Γερμανός τεχνικός τεχνικός δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις μετά τον αγώνα και δεν έκρυψε τα παράπονα που είχε από τους περισσότερους παίκτες του.

Γκέλα (1-3) της Aϊντχόφεν κόντρα στην Άλκμααρ του Χατζηδιάκου (vid)

«Κάναμε πάρα πολλά λάθη στην άμυνα και επιθετικά δεν βρήκαμε τις λύσεις για να σκοράρουμε. Ξεκινήσαμε καλά. Ελέγχαμε το παιχνίδι και ξαφνικά μέσα σε δέκα λεπτά γύρισαν όλα. Το πέναλτι ήταν περιττό όπως και το γκολ μετά» είπε.

Ο Σμιντ δεν θεώρησε ότι η ομάδα του δεν είχε ενέργεια. «Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με πολλή ένταση. Όπως και τα 40 πρώτα λεπτά στο πρώτο. Για να σκοράρεις πρέπει να μπεις στην περιοχή. Εμείς δεν το κάναμε και γι 'αυτό η ήττα ήταν δικαιολογημένη»

Με την ήττα αυτή η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League είδε τη Φίτεσε να την προσπερνά στην κατάταξη, αλλά σύμφωνα με τον Σμιντ, αυτό δεν λέει τίποτα στη μάχη του τίτλου.

«Έχουμε παίξει μόνο 16 παιχνίδια», είπε. «Πρέπει να πάρουμε αυτό το μάθημα για να γίνουμε καλύτεροι. Στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα»

Ο Σμίντ ήταν έξω φρενών στην ανάπαυλα με την απόδοση των παικτών του. «Λίγοι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο Τζόρνταν Τέζε, ο Ολιβιέ Μποσκάγλι, ο Ιμπραήμ Σανγκαρέ και ο Πάμπλο Ροσάριο. Αυτοί έπαιξαν σαν να ήθελαν να γίνουν πρωταθλητές. Οι υπόλοιποι πρέπει επίσης να παίζουν σε αυτό το επίπεδο» τόνισε στις δηλώσεις του.