Η Ρίο Άβε ακόμα δεν έχει πει το «ναι» στη Σπόρτινγκ για τον Ρέις

Ο Ματέους Ρέις συνεχίζει να είναι "αιχμάλωτος" της διοίκησης της Ρίο Άβε, η οποία δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Ρίο Άβε ακόμα δεν έχει πει το «ναι» στη Σπόρτινγκ για τον Ρέις

Στο πρόσωπο του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ο Ολυμπιακός βρήκε τον αριστερό μπακ που αναζητούσε εδώ κι αρκετούς μήνες. Η ομάδα του Πειραιά είχε στρέψει την προσοχή της για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της στην Πορτογαλία.

Ένας ποδοσφαιριστής που είχε φτάσει πολύ κοντά στους Πειραιώτες ήταν ο Ματέους Ρέις. Τα "παιχνίδια" της Ρίο Άβε είχαν ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μείνει και μάλιστα να τον βάλει στο "ψυγείο". Όταν ο Ολυμπιακός "ψάχτηκε" για τον Ματέους τον Ιανουάριο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπήκε στο… κόλπο απόκτησης του ποδοσφαιριστή και φυσικά οι Πειραιώτες δεν σκόπευαν να χάσουν χρόνο.

Έτσι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που βρισκόταν πολύ ψηλά στη λίστα ήταν η επιλογή που ενεργοποιήθηκε και ο παίκτης ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα. Όσον αφορά στον Ματέους Ρέις ακόμα η μεταγραφή του δεν έχει κλείσει στη Σπότινγκ Λισαβόνας.

Τα "λιοντάρια" έχουν κάνει πρόταση στη Ρίο Άβε, με την οποία μάλιστα διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, αλλά ακόμη δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη. Η διοίκηση της ομάδας που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή συνεχίζει να κάνει τη ζωή δύσκολη του Ματέους, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων προκειμένου να διατηρείται σε καλή κατάσταση, διότι έχει να αγωνιστεί από τον Σεπτέμβριο. Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.