Επιστρέφει στη Γαλατασαράι ο Ονιεκούρου

Ο Χέρνι Ονιεκούρου δεν κατάφερε να στεριώσει στη Μονακό και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Γαλατασαράι.

Επιστρέφει στη Γαλατασαράι ο Ονιεκούρου

Ο Ολυμπιακός φλέρταρε έντονα την περασμένη μεταγραφική περίοδο με τον Χένρι Ονιεκούρου. Ήταν ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας του Πειραιά για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης. Τελικά ο Νιγηριανός έμεινε στη Μονακό και η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν έγινε ποτέ.

Η παρουσία του στους Μονεγάσκους ήταν κάκιστη, αφού έπαιξε μόλις σε τέσσερα παιχνίδια. Ο Ονιεκούρου δεν κατάφερε να στεριώσει στους Γάλλους και είναι χαρακτηριστικό ότι την τελευταία του συμμετοχή την έκανε στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Νιγηριανός από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να στεριώσει στη Μονακό επιστρέφει στη Γαλατασαράι. Ο 23χρονος εξτρέμ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και είναι έτοιμος να τελειώσει την επιστροφή του στην τουρκική ομάδα.

Ακόμη και την περίοδο που ο Ολυμπιακός φλέρταρε έντονα με τον ποδοσφαιριστή εκείνος είχε δείξει την προτίμηση του να παίξει στη Γαλατασαράι. Ο Φατίχ Τερίμ έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη και ο Ονιεκούρου ήθελε να αγωνιστεί στη Γαλατά. Αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία στην ομάδα της Πόλης στην οποία είναι ίσως η μοναδική που έχει καταφέρει να στεριώσει και να έχει καλή παρουσία.