Νάπολι: Εκτός δράσης ο Μανωλάς για δύο εβδομάδες

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει στη Νάπολι ο Κώστας Μανωλάς, που υπέστη θλάση στον αγώνα κόντρα στην Ουντινέζε για το πρωτάθλημα.

Νάπολι: Εκτός δράσης ο Μανωλάς για δύο εβδομάδες

Δίχως τον Κώστα Μανωλά θα πορευτεί η Νάπολι για περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί πόδι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο την Ουντινέζε για το πρωτάθλημα και τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν την σοβαρότητα του προβλήματός του.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Μανωλάς δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του στους «παρτενοπέι», Τζενάρο Γκατούζο τόσο για τον αυριανό (13/1) αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Έμπολι, όσο και από τα παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα σε Φιορεντίνα (17/1) και Βερόνα (24/1).

Πέραν αυτών όμως, ο 29χρονος στόπερ θα μείνει εκτός από το μεγάλο παιχνίδι της Νάπολι με αντίπαλο την Γιουβέντους την επόμενη εβδομάδα (20/1) για το Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Ο Μανωλάς μετράει 16 εμφανίσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο με την φανέλα της Νάπολι, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Καμπιονάτο και με ματς λιγότερο απέχει εννέα πόντους από την Μίλαν που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.