Πρώην πορνοστάρ στην διοίκηση της Γουέστ Χαμ

Γενική Διευθύντρια της Γουέστ Χαμ ανέλαβε η Έμα Μπέντον-Χιουζ, η οποία στο παρελθόν είχε κάνει καριέρα ως πορνοστάρ και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών με το όνομα Ιβ Βόρλεϊ.

Πρώην πορνοστάρ στην διοίκηση της Γουέστ Χαμ

Σάλο στις τάξεις των οπαδών της Γουέστ Χαμ προκάλεσε η απόφαση του προέδρου της ομάδας, Ντέιβιντ Σάλιβαν, να τοποθετήσει στη θέση της Γενικής Διευθύντριας της ομάδας, την σύντροφό του, Έμα Μπέντον – Χιούζ.

Η 55χρονη είχε βρεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν στις κερκίδες του γηπέδου των «σφυριών» μαζί με τον Σάλιβαν για να παρακολουθήσει αναμετρήσεις των «σφυριών», ενώ στα τέλη της δεκαετίας του 90 και τις αρχές της νέας χιλιετίας είχε κάνει καριέρα ως πορνοστάρ και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών, με το όνομα Ιβ Βόρλεϊ (Eve Vorley).

Ο αδερφός της, Τζόνι Τρανκ, σε μία συνέντευξή του στους «Times» είχε αποκαλύψει πως η Έμα Μπέντον – Χιούζ ξεκίνησε την πορεία της ως πορνοστάρ λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε μετά τον χωρισμό της με τον πρώτο της σύζυγο, ενώ ο ίδιος είχε αναλάβει το fan club της, το οποίο αριθμούσε πάνω από 19.000 μέλη.

«Η αδελφή μου λαχταρούσε κρυφά να είναι μοντέλο. Η Έμμα είδε τη βιομηχανία ως επιχειρηματική ευκαιρία και αυτό λειτούργησε. Μετά από έξι μήνες με ρώτησε αν ήθελα να βοηθήσω με το fan club της. Αρχικά, ήταν μια περίεργη εμπειρία, αλλά σύντομα τη συνήθισε. Είχε αυτή την εκπληκτική ικανότητα να αλλάζει χαρακτήρες. Μπροστά από την κάμερα, έφευγε η Έμμα και υπήρχε μόνο η Ιβ Βόρλεϊ», αποκάλυψε ο Τρανκ.

Μιλώντας για την προηγούμενη καριέρα της η Μπέντον-Χιουζ είπε: «Όταν ο σύζυγός μου με άφησε, έμεινα με ένα κουτί από χαρτόνι γεμάτο ρούχα και ένα κρεβάτι. Ορκίστηκα ότι ποτέ δεν θα βασιστώ σε έναν άνθρωπο ξανά και το έχω τηρήσει».

Λίγα χρόνια αργότερα ξεκίνησε η σχέση της με τον Ντέιβιντ Σάλιβαν. Ο τελευταίος βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της Γουέστ Χαμ από το 2010 και έκανε την περιουσία του από την βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσία του φτάνει σήμερα το 1.1 δισεκατομμύριο βρετανικές λίρες.