«Τρελαίνει» κόσμο στην Πολωνία ο Μασούρας του Ολυμπιακού

Ο Γιάννης Μασούρας που έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην πολωνική Γκόρνικ κάνει εξαιρετική σεζόν και είναι ο πρώτος σε σπριντ.

«Τρελαίνει» κόσμο στην Πολωνία ο Μασούρας του Ολυμπιακού

Ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού διαπρέπει στο εξωτερικό και ο λόγος γίνεται για τον Γιάννη Μασούρα, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στην πολωνική, Γκόρνικ. Ο 24χρονος μπακ έχει κάνει δώδεκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πολωνίας και μάλιστα είναι από τους παίκτες που κλέβουν την παράσταση μέχρι τώρα.

Η Γκόρνικ αγωνίζεται με σύστημα 3-5-2 και ο Μασούρας παίζει όλη τη δεξιά πλευρά. Ο Έλληνας άσος που ανήκει στους πρωταθλητές Ελλάδας είναι από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της πολωνικής ομάδας. Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι ένα δικό του παιδί παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και αυτό είναι προϊόν της δουλειάς που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα.

Ο Μασούρας έχει δουλέψει πάρα πολύ και είχε μεγάλη ανάγκη να πάει σε μία ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής. Αυτό έχει συμβεί στην Γκόρνικ κι εκείνος δείχνει την αξία του και το τι μπορεί να πετύχει. Ο Μασούρας έχει στο ενεργητικό του 17 σπριντ στο πολωνικό πρωτάθλημα και είναι πρώτος στη σχετική λίστα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Ο 24χρονος μπακ έχει 17 σπριντ στο ενεργητικό του και γίνονται συχνά αρκετά αφιερώματα γι' αυτόν από τον Τύπο της Πολωνίας. Ο Μασούρας είναι αλήθεια ότι έχει δουλέψει πολύ φέτος και θέλει όσο τίποτα άλλο να κάνει μία καλή σεζόν με την φανέλα της Γκόρνικ. Κατά τη διάρκεια της διακοπής του πολωνικού πρωταθλήματος ο Έλληνας μπακ βρισκόταν στη χώρα μας όπου δούλεψε πολύ κάνοντας ατομικές προπονήσεις.