Αϊντχόφεν: Ανησυχία για Γκέτζε - Άλλες δυο εβδομάδες εκτός δράσης

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, Μάριο Γκέτζε θα μείνει άλλες δυο εβδομάδες εκτός μάχης, γεγονός που προβληματίζει τον προπονητή της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ.

Αϊντχόφεν: Ανησυχία για Γκέτζε - Άλλες δυο εβδομάδες εκτός δράσης

Η Αϊντχόφεν, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ενόψει του αυριανού (13/1) αγώνα της με την Άλκμααρ για το ολλανδικό πρωτάθλημα.

Το κυριότερο έχει να κάνει με τον Μάριο Γκέτζε ο οποίος όχι μόνο θα χάσει το ματς με την Άλκμααρ αλλά και τα επόμενα καθώς έχει τεθεί νοκ άουτ για τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες.

Ο Γερμανός έχασε την αναμέτρηση με τον Άγιαξ και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να εξακριβωθεί η σοβαρότητα του μυϊκού τραυματισμού του.

Το αποτέλεσμα δεν έγινε γνωστό αλλά ο προπονητής Ρότζερ Σμιντ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν μπορεί να βασιστεί στον Γκέτζε για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ένα δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σμιντ είναι αυτό του Κόντι Γκάκο ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς με τον Άγιαξ και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει μετά τη σημερινή προπόνηση.

Δεδομένου του φορτωμένου προγράμματος τον Ιανουάριο, ο προπονητής της Αϊντχόφεν δεν θέλει να ρισκάρει. «Τώρα έχουμε περισσότερους επιλογές από ό, τι πριν από το χειμερινό διάλειμμα, καθώς οι Μάουρο Τζούνιορ, Ράιαν Τόμας και Έρικ Γκουτιέρες έχουν επιστρέψει» είπε.

Η Αϊντχόφεν παίζει σε πολλά ταμπλό και τα ματς είναι συνεχόμενα. «Δεν είναι εύκολο, ειδικά για τους νέους παίκτες. Δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν κάθε τρεις μέρες. Ο Άγιαξ έχει πιο έμπειρους παίκτες που είναι συνηθισμένοι σε αυτό το πρόγραμμα» τόνισε.