Ταλέντο 19 ετών έκλεισε η Γιουβέντους έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ

Η Γιουβέντους ήρθε την Δευτέρα (11/1) σε συμφωνία με την Τζένοα για τον 19χρονο χαφ Νίκολο Ροβέλα έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ταλέντο 19 ετών έκλεισε η Γιουβέντους έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ

Σε μία επένδυση για το μέλλον προχώρησε η Γιουβέντους, η οποία ήρθε την Δευτέρα (11/1) σε συμφωνία με την Τζένοα για ένα ταλεντάκι. Ο λόγος για τον 19χρονο μέσο Νικολό Ροβέλα, ο οποίος παίζει φέτος για πρώτη φορά στην Serie A και έχει καταφέρει να καταπλήξει τα ιταλικά πλήθη.

Η Γιουβέντους φυσικά δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν, ότι πρόλαβε στη... στροφή τις Μίλαν και Ίντερ, οι οποίες επίσης είχαν απλώσει δίχτυα στους Γενοβέζους για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ροβέλα που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ιταλία στην ηλικία του, έχει 10 συμμετοχές με τη φανέλα της Τζένοα και η Γιουβέντους για να δώσει τα χέρια με την ομάδα της Γένοβας, έπρεπε να βγάλει 10 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της.

Συν τοις άλλοις, η συμφωνία που υπάρχει με την Τζένοα αναφέρει ότι ο Ροβέλα θα κάτσει στην Γένοβα έως το τέλος της σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση η Τζένοα θα ακύρωνε τη συμφωνία. Κατά συνέπεια η Γιουβέντους δεν μπορούσε να το αρνηθεί και θα κάνει υπομονή έως το καλοκαίρι για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο ΝικολόΡοβέλα είναι περισσότερο αμυντικό χαφ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και λίγο πιο μπροστά. Όλη του την ποδοσφαιρική ζωή έως τώρα την έχει περάσει στην Τζένοα, καθώς προέρχεται από τα «τσικό» της.