Κομολί για Κουλούρη: «Ξέρει ότι θα τον αφήσουμε να φύγει αν βρει ομάδα»

Μετά τον προπονητή Πατρίς Γκαρόντ, ήταν η σειρά του προέδρου της Τουλούζ, Νταμιέν Κομολί, να αναφερθεί στον διεθνή επιθετικό, Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Κομολί για Κουλούρη: «Ξέρει ότι θα τον αφήσουμε να φύγει αν βρει ομάδα»

Ο Ευθύμης Κουλούρης ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται και αυτό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Τουλούζ, Νταμιέν Κομολί.

«Μιλήσαμε μαζί του για το θέμα αυτό πριν λίγες ημέρες. Μέχρι τώρα δεν έχει βρει διέξοδο. Ξέρει ότι θα τον αφήσουμε να φύγει αν βρει ομάδα. Είχαμε αρκετές συζητήσεις μαζί του, εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από τον σύλλογο και το καταλαβαίνω. Υπάρχουν παίκτες μπροστά από αυτόν για την επίθεση, καθώς ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Έχει ανάγκη να παίζει, καλείται σε όλες τις αποστολές της εθνικής του ομάδας. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει τίποτα. Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουλούζ, Νταμιέν Κομολί για τον Ευθύμη Κουλούρη.

Θυμίζουμε πως και ο προπονητής Πατρίς Γκαρόντ, για το όλο θέμα ανέφερε την Κυριακή: «Δεν είναι κρατικό μυστικό, αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη για τον παίκτη. Είναι ανάμεσα στους παίκτες που πρέπει να βρουν μια άλλη λύση. Αν αύριο έρθει μια πρόταση θα την εξετάσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο για γίνει το καλύτερο για όλες τις πλευρές. Σήμερα είναι μαζί μας, δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο».