Γκουαρντιόλα για Μέσι: «Ανήκει σε άλλη ομάδα αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να πω κάτι»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι αλλά ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να απαντήσει για τον Αργεντινό άσο, καθώς ανήκει σε άλλη ομάδα!

Γκουαρντιόλα για Μέσι: «Ανήκει σε άλλη ομάδα αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να πω κάτι»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θέλησε να απαντήσει για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς όπως τόνισε ανήκει σε άλλη ομάδα.

«Τι να πω για τον Μέσι; Ανήκει σε άλλη ομάδα αυτή τη στιγμή. Συγνώμη δεν μπορώ να πω κάτι. Πάντα προσπαθώ να απαντήσω σε κάθε ερώτησή σας. Όμως, τώρα δεν θα το κάνω. Είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα και αυτό τα λέει όλα.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές μας κινήσεις την ξέρετε τη γνώμη μου. Εκείνος που διαχειρίζεται αυτά τα θέματα είναι ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ο οποίος είναι ο τεχνικός μας διευθυντής.

Ποτέ δεν μου άρεσε και ακόμα δεν μου αρέσει να μιλάω για το τι μπορεί να συμβεί με κάποιους παίκτες μας. Μπορεί να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί μας. Μπορεί και όχι.

Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να γίνονται πράγματα πίσω από τις κάμερες. Τα σχόλιά μου δεν πρόκειται να δώσουν απαντήσεις ή να εξασφαλίσουν κάποια συμφωνία. Ειδικά όσον αφορά τους παίκτες που δεν είναι στη Σίτι. Σέβομαι και με το παραπάνω τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.