Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ: «Ελπίζω να επιστρέψουν Πογκμπά, Σο και Λίντελοφ»

Την Κυριακή διεξάγεται στην Αγγλία το ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τι είπε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τις απουσίες.

Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ: «Ελπίζω να επιστρέψουν Πογκμπά, Σο και Λίντελοφ»

Για τους τραυματίες, Πογκμπά, Σο και Λίντελοφ μίλησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ενόψει του ντέρμπι με αντίπαλο τη Λίβερπουλ την ερχόμενη Κυριακή.

«Ελπίζω να επιστρέψουν. Ελπίζω να τους έχουμε όλους με την Λίβερπουλ. Δεν είμαι σίγουρος, αν θα προλάβουν τον αγώνα με την Μπέρνλι. Θα το δούμε» είπε ο Νορβηγός προπονητής, ο οποίος πρόσθεσε για τις αναμετρήσεις με τους «κόκκινους» αλλά και την Μπέρνλι: «Δεν βρισκόμαστε ούτε στη μέση της σεζόν. Θεωρώ πως όλα τα παιχνίδια στην Premier League αποτελούν πρόκληση, ένα τεστ.

Κάθε αγώνας αποτελεί ένα τεστ. Η Γουότφορντ μας έδωσε ένα τεστ, η Μπέρνλι θα είναι τεστ, η Λίβερπουλ θα είναι άλλο ένα και έπειτα θα πάμε στη Φούλαμ για ακόμη ένα τεστ. Κανένας δεν θα θυμάται πως ήταν βαθμολογία στις 12 Ιανουαρίου».

Η Γιουνάιτεντ αύριο (12/1) βράδυ θα παίξει με αντίπαλο την Μπέρνλι σε εξ αναβολής ματς και εάν δεν χάσει θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα πάει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ με άλλο...αέρα.

Αυτή τη στιγμή οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κορυφή, με τη Μάντσεστερ να έχει έναν αγώνα λιγότερο.