Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν θα επιστρέψει στη Μαδρίτη λόγω της «Philomena» και πάει απευθείας στη Μάλαγα!

Μετά την ταλαιπωρία της Παρασκευής η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στην Παμπλόνα δεν κατάφερε να γυρίσει την Κυριακή στην Ισπανική πρωτεύουσα, αφού το αεροδρόμιο της παραμένει κλειστό λόγω της κακοκαιρίας «Philomena» κι έτσι σήμερα θ' αναχωρήσει για την Μάλαγα όπου την Πέμπτη δίνει ημιτελικό Σούπερ Καπ

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν θα επιστρέψει στη Μαδρίτη λόγω της «Philomena» και πάει απευθείας στη Μάλαγα!

Ένα ταξίδι που, αρχικά, επρόκειτο να είναι αυθημερόν, διαρκεί ήδη τρεις μέρες, έχοντας προκαλέσει αγωνιστική ζημία στην Ρεάλ Μαδρίτης κι ενδεχομένως κι άλλη, αφού οι «μερένγκες» δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στη βάση τους από την Παμπλόνα όπου μετέβησαν για ν' αντιμετωπίσουν την Οσασούνα!

Η αποστολή των Καστιγιάνων που - λόγω της κακοκαιρίας «Philomena» άλλαξε την συνήθη πρακτική του ταξιδιού την ημέρα του αγώνα μεταβαίνοντας στην πόλη της Βασκωνίας (μετά από πολύωρη παραμονή και καθυστέρηση στο αεροδρόμιο Μπαράχας...) την Παρασκεύη - δεν κατάφερε να ταξιδέψει ούτε την Κυριακή αφού ο αερολιμένας της Ισπανικής πρωτεύουσας παραμένει αποκλεισμένος από το χιόνι.

Έτσι οι ιθύνοντες των «μπλάνκος» αποφάσισαν τη Δευτέρα, πια, η ομάδα να αναχωρήσει για την Ανδαλουσία και την Μάλαγα όπου την Πέμπτη (14/01) έχει αγώνα (ημιτελικό) για το Ισπανικό Σούπερ Καπ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όλα αυτά καιρού επιτρέποντος βέβαια, ενώ η δυσφορία των ανθρώπων της γιατί η La Liga δεν αποφάσισε την αναβολή του Σαββατιάτκου ματς (0-0) δεν έχει κοπάσει.

Πάντως όπως αναφέρει η εφημερίδα «Marca» αίτημα της Ρεάλ Μαδρίτης προς τη διοργανώτρια αρχή για αναβολή δεν κατατέθηκε ποτέ...