Ριβάλντο για Μέσι: «Δεν γνωρίζω αν θα ανανεώσει»

Ο Ριβάλντο παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι και το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα.

Ριβάλντο για Μέσι: «Δεν γνωρίζω αν θα ανανεώσει»

Συνέντευξη σε Μέσα της Ισπανίας παραχώρησε ο Ριβάλντο και μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι. Ο παλιός άσος της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι ο Αργεντινός παραμένει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας. Αναφερόμενος στο μέλλον του Μέσι στην ομάδα της Βαρκελώνης ο Ριβάλντο επισήμανε ότι δεν γνωρίζει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του. Επισήμανε, πάντως, ότι αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερα του και παραμένει πολύ σημαντικός για τους "μπλαουγκράνα".

Αναλυτικά ο Ριβάλντο είπε στη συνέντευξη του για τον Μέσι:

«Ο Μέσι άρχισε πολύ καλά το 2021 με εξαιρετικές εμφανίσεις, γκολ και ασίστ, όπως όλοι είδαμε. Είναι σημαντικό για εκείνον, αλλά και τον σύλλογο να παραμείνουν καλές οι σχέσεις τους, ακόμα κι αν αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Δεν γνωρίζουμε αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά τουλάχιστον τον βλέπουμε να βρίσκεται κοντά στα καλύτερά του, το οποίο αποδεικνύει πως μπορεί να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδου για τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα.

Πρέπει να εκτιμούμε την ευχαρίστηση που μας προσφέρει με τις τρομερές εμφανίσεις του. Τέλος πάντων, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως ο Μέσι ακόμα κι αν δεν παίζει καλά, παραμένει ο καλύτερος παίκτης της Μπαρτσελόνα, το οποίο δείχνει την ποιότητα, αλλά και τη σημασία που έχει για τον σύλλογο».