Ζαϊρί: Τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσα του Μαρόκου αποκάλυψε τα επαγγελματικά του σχέδια.

Ζαϊρί: Τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού (vid)

Ένας από τους πιο θεαματικούς ποδοσφαιριστές που πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Φοβερός ντριμπλέρ ο Μαροκινός εξτρέμ, τον οποίο απέκτησε καλοκαίρι του 2007 ο Αστέρας Τρίπολης από την Μποαβίστα. Το καλοκαίρι του 2009 ο Μαροκινός πήρε μεταγραφή από την ομάδα της Αρκαδίας στον Ολυμπιακό.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα αγωνίστηκε έως το καλοκαίρι του 2011 όταν και έφυγε για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τα κρέμασε το καλοκαίρι του 2017 και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Πλέον στα 38 του χρόνια σχεδιάζει το μέλλον του και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Ο Ζαϊρί που έχει κάνει συμμετοχές με την εθνική ομάδα του Μαρόκου δήλωσε στην ιστοσελίδα elbotola.com για το μέλλον του: «Σκοπεύω να περάσω τις εξετάσεις και να πάρω τα απαραίτητα πιστοποιητικά προπονητή και στη συνέχεια να μπω στη διαδικασία να προπονήσω ομάδες. Μπορώ να βοηθήσω επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με δεδομένη την εμπειρία που έχω», ανέφερε ο Ζαϊρί.

Ολόκληρη η συνέντευξη του θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες στα Μέσα του Μαρόκου, αλλά σε αυτήν ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τονίζει ότι το κλειδί για την επιτυχία είναι η επιμέλεια. Σημαντικό επίσης είναι η προθυμία που έχει κάθε επαγγελματίας αθλητής να κάνει την αυτοκριτική του.

Θυμηθείτε μερικές από τις στιγμές του Ζαουάντ Ζαϊρί με την ερυθρόλευκη φανέλα…