Φλικ: «Η Γκλάντμπαχ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας»

Στους λόγους για τους οποίους η Μπάγερν γνώρισε την ήττα από την Γκλάντμπαχ (3-2) στάθηκε σε δηλώσεις του ο Χανς Φλικ. Πώς σχολίασε τη νίκη ο Μάρκο Ρόουζ.

Φλικ: «Η Γκλάντμπαχ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας»

Στην εξαιρετική αποτελεσματικότητα των παικτών της Γκλάντμπαχ και στις λεπτομέρειες που έκριναν το αποτέλεσμα, στάθηκε ο Χανς Φλικ, μετά την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε η Μπάγερν Μονάχου με 3-2, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0!

Bundesliga: Νίκη - έπος, μ' ανατροπή (3-2), της Γκλάντμπαχ επί της Μπάγερν Μονάχου (Highlights)!

«Η Γκλάντμπαχ ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική και εκμεταλλεύθηκε άριστα τρία λάθη μας», σχολίασε ο προπονητής των Βαυαρών και πρόσθεσε: «Παίξαμε καλά στα πρώτα 30 λεπτά και ελέγξαμε το παιχνίδι. Όμως οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Τα λάθη μας, οι απώλεια της μπάλας και μερικές -όχι πολύ καλές- ενέργειες στην άμυνα, όπως και ορισμένες λανθασμένες επιλογές. Μπορούμε να κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας. Όταν προηγείσαι με 2-0, δεν πρέπει να σου ξεφύγει η νίκη. Γνωρίζουμε πού έχουμε δυσκολίες και θα πρέπει να εργαστούμε για να βελτιωθούμε».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μάρκο Ρόουζ, επεσήμανε: «Ξέρουμε τι αξίζει αυτή η νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε έστι. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλω να στείλω. Έχουμε παίξει πολλούς αγώνες, όπου η τύχη δεν ήταν μαζί μας. Σήμερα (σ.σ. εχθές 8/1) κτίσαμε τη νίκη μας, και στο τέλος την αξίζαμε».