Νέα σενάρια για Κάμπελ - Ολυμπιακό

Επανήλθε στο προσκήνιο για Ολυμπιακό ο Κοσταρικανός εξτρέμ. Δύσκολη η περίπτωση του αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί. 

Νέα σενάρια για Κάμπελ - Ολυμπιακό

Στο στόχαστρο των κορυφαίων τουρκικών ομάδων βρίσκεται ο Τζόελ Κάμπελ το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, ο Κοσταρικανός εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ ακούγεται ξανά για τον Ολυμπιακό.

Όπως είχε συμβεί και πριν από περίπου ένα μήνα, η πληροφορία ότι ο Κάμπελ έχει προταθεί και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό επανήλθε στο προσκήνιο και φαίνεται ότι έχει βάση: Ο σύλλογος του Πειραιά φέρεται να ασχολείται με την περίπτωσή του αλλά και ο παίκτης (που κάνει σήμερα πρεμιέρα με την Κόστα Ρίκα εναντίον της Σερβίας στο Μουντιάλ) επιθυμεί να ξαναφορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Είναι φυσικά μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο από τους Τούρκους στη Γαλατά, αλλά και από την Ισπανία και άλλες χώρες, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί από την στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση ενός πολύ δυνατού εξτρέμ από το εξωτερικό. Ή και δύο, εφόσον «ναυαγήσει» οριστικά η περίπτωση του Μακ Κέι.

Υπενθυμίζεται ότι «φλερτ» Κάμπελ - Ολυμπιακού υπήρξε και τον περασμένο χειμώνα, αλλά δεν είχε προχωρήσει κάτι, καθώς ο παίκτης προερχόταν από τραυματισμό και δεν είχε νόημα να γίνει κάποια κίνηση.