Ρεάλ Μαδρίτης: Η κακοκαιρία «Φιλομένα» δεν της επέτρεψε να «πετάξει»

Η κακοκαιρία που επικρατεί στην Ισπανία με την επωνυμία «Φιλομένα» καθήλωσε για ώρες στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης την Ρεάλ Μαδρίτης που επρόκειτο να ταξιδέψει για την Παμπλόνα για ν' αντιμετωπίσει το Σάββατο την Οσασούνα.

Ρεάλ Μαδρίτης: Η κακοκαιρία «Φιλομένα» δεν της επέτρεψε να «πετάξει»

Αντί να πετάξει αυθημερόν, όπως συνηθίζεται στην Ισπανία, για την Παμπλόνα, προκειμένου ν' αντιμετωπίσει την τοπική Οσασούνα, στην Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν, λόγω της κακοκαιρίας «Φιλομένα», να πετάξουν την παραμονή της αναμέτρησης (για τη 18η αγωνιστική της La Liga) για να γλιτώσουν την ταλαιπωρία και το να βρεθούν προ εκπλήξεως.

Αλλά ούτε έτσι τα κατάφεραν.

Οι κακές καιρικές συνθήκες υποχρέωσαν την αποστολή των «μερένγκες» να μείνει επί δύο ώρες μέσα στο αεροπλάνο, το οποίο λόγω χιονόπτωσης δεν μπόρεσε να πετάξει για την πόλη της Βασκωνίας κι έμεινε καθηλωμένο στην πίστα του αεροδρομίου της Μαδρίτης.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στα ισπανικά ΜΜΕ, οι άνθρωποί της - ενώ περιμένουν πτήση για την Παμπλόνα αφού οι πίστες του αεροδρομίου παραμένουν κλειστές «μέχρι νεωτέρας» - είναι έξαλλοι που δεν αναβλήθηκε το ματς κάνοντας λόγο για «ανέκδοτο».