Κύπελλο Αγγλίας: Στον «αέρα» το Άστον Βίλα-Λίβερπουλ, αναβλήθηκε το Σαουθάμπτον-Σριούσμπερι

Η Σριούσμπερι «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το σαββατιάτικο (9/1) παιχνίδι Κυπέλλου με την Σαουθάμπτον. Στον «αέρα» και το ματς Άστον Βίλα - Λίβερπουλ!

Κύπελλο Αγγλίας: Στον «αέρα» το Άστον Βίλα-Λίβερπουλ, αναβλήθηκε το Σαουθάμπτον-Σριούσμπερι

Τεράστιο πρόβλημα με τον κορονοϊό αντιμετωπίζει η Μεγάλη Βρετανία και το ποδόσφαιρο φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Την Πέμπτη (7/1) γνωστοποιήθηκε ότι αναβλήθηκε οριστικά το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στην Σαουθάμπτον και την Σριούσμπερι που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (9/1).

Ο λόγος έχει να κάνει με τα πολλά κρούσματα που έχουν παρουσιαστεί στο «στρατόπεδο» της Σριούσμπερι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμπληρώσει αποστολή για να κατεβάσει στο «St. Mary’s».

Η FA δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά και ενημέρωσε ότι η απόφαση για το πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι, θα παρθεί την επόμενη εβδομάδα, καθώς θα πρέπει να γίνουν συσκέψεις επί συσκέψεων, επειδή το πρόγραμμα είναι ήδη πιεσμένο εξαιτίας των πολλών αναβολών λόγω των κρουσμάτων Covid-19 που εμφανίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στς αγγλικές ομάδες.

Στο μεταξύ, ίσως μέσα στη μέρα ανακοινωθεί το τί θα συμβεί με το Άστον Βίλα - Λίβερπουλ (επίσης για το Κύπελλο), που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το βράδυ της Παρασκευής (8/1). Το προπονητικό κέντρο της Βίλα έκλεισε λόγω σημαντικής εξάπλωσης του κορονοϊού, καθώς στα τεστ που διενεργήθηκαν στις αρχές της εβδομάδας, αρκετοί ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου βρέθηκαν θετικοί.

Όλα δείχνουν ότι οδεύει προς αναβολή και το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά αναμένεται η τελική απόφαση εντός των επόμενων ωρών, αφού η Άστον Βίλα έχει «πληγωθεί» σε πολύ μεγάλο βαθμό με τον κορονοϊό.