Νεκρός 24χρονος Βραζιλιάνος, που κατέρρευσε εντός γηπέδου στην 3η Κατηγορία Πορτογαλίας

Ο 24χρονος, Βραζιλιάνος, Άλεξ Απολινάριο, της Αλβέρκα (3ης Κατηγορίας της Πορτογαλίας) κατέρρευσε εντός γηπέδου κι εξέπνευσε 4 μέρες αργότερα

Νεκρός 24χρονος Βραζιλιάνος, που κατέρρευσε εντός γηπέδου στην 3η Κατηγορία Πορτογαλίας

«Μουδιασμένο» είναι το Πορτογαλικό, αλλά και το Βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο (πλην των οικείων του...) από την είδηση του αδόκητου χαμού του Άλεξ Απολινάριο της Αλβέρκα.

Ο 24χρονος, Βραζιλιάνος, μεσοεπιθετικός, που αγωνιζόταν στην ομάδα της 3ης Κατηγορίας της Πορτογαλίας, είχε καταρρεύσει εντός αγωνιστικού χώρου ki εξέπνευσε τέσσερις μέρες αργότερα, αφήνοντας πίσω του σύζυγο και δυο παιδιά.

Ο άτυχος παίκτης, στο 27ο λεπτό του αγώνα με την Αλμεϊρίμ, την περασμένη Κυριακή, έπεσε στο έδαφος, λόγω ανακοπής, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Απολινάριο είχε ξεκινήσει από τη Μποταφόγκο, εν συνεχεία πέρασε από την Κρουζέιρο και την Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ τον Ιανουάριο του 2019 μετακόμισε στην Πορτογαλία και την Αλβέρκα.

Mια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του ήταν το γκολ που είχε πετύχει στο ιστορικό 2-0 της ομάδας του απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας τον Οκτώβριο του 2019.